Hotel anvelope

Hotel de anvelope

 

Pretul unui set de anvelope este destul de ridicat indiferent de tipul de masina, astfel ca anvelopele necesita o buna depozitare pentru a-si prelungi durata de viata si pentru a preveni o uzura precoce chiar daca nu sunt folosite.

 

Fiecare conducator auto trebuie sa detina doua seturi de anvelope: un set pentru iarna si un set pentru vara, astfel incat sa creasca performanta masinii in functie de sezon. Fiecare set de anvelope trebuie depozitat atunci cand nu este sezonul sau intr-un spatiu propice care sa nu duca la pierderea flexibilitatii acestora, dar si la o uzura prematura cauzata atat de factori externi precum temperatura, sau factori interni precum umezeala.

 

Noi am avut grija sa cream un spatiu optim pentru orice tip de anvelopa, indiferent de dimensiunea sau marca acesteia. Spatiul este unul inchis, ferit de factorii externi care duc la degradarea anvelopelor. Am avut grija sa aduce cei mai bun arhitecti care sa se asigure ca aerul circula in fiecare colt al incaperii si ca anvelopele pot sa fie depozitate cu grija pe rafturi, indiferent ca vorbim de anvelope mici sau 4 X 4. Astfel, hotelul de anvelope TopServiceRoti intruneste toate conditiile pentru depozitare optima a anvelopelor.

 

Servicii adiacente oferite de TopServiceRoti in cadrul hotelului de anvelope

Fiecare hotel are grija de clientii sai, asa si in cadrul hotelului nostru de anvelope se pune un mare accent pe anvelope si pe starea lor, astfel ca am inclus in grila de pret servicii bonus de verificare si etichetare.

 

Verificare:

  • Carcasa
  • Presiune
  • Benzi de rulare
  • Adancime caneluri

 

Avantajele apelarii la serviciul de hotel anvelope TopServiceRoti

Apelarea serviciului nostru de hotel anvelope va ofera avantaje atat financiare cat si personale, printre care amintim:

  • Economie de spatiu
  • Depozitarea optima a anvelopelor
  • Prelungirea duratei de viata a anvelopelor

 

Partenerul nostru Nei Guard ne pune la dispozitie cele mai performante sisteme de alarma si asigura bunurile gazduite in hotelul de anvelope.

Hotel anvelope 
Pret standard
20,00 lei / luna