Politica de retur

In calitate de consumator, aveti dreptul de a returna produsele cumparate de pe www.topserviceroti.ro in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului.

 

Termenul este prevazut de lege, potrivit dispozitiilor din OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta. Asadar, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

 

In cazul in care doriti sa returnati produsele achizitionate, S.C. GGARAGE RIZEA SRL va garanteaza termenul de retur prevazut prin lege.

 

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator, atat in in cazul returului definitiv, cat si in cazul schimbului de produse.

 

Produsele cumparate de la sediul nostru, conform legii nr. 51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta si prin urmare nu pot fi returnate.

 

Produsele pot fi returnate intrucat a fost incheiat un contract.

 

Adresa sediului fizic la care puteti trimite produsele cu scopul de a le returna este Sos. Pipera-Tunari, Nr. 49 , Voluntari, Ilfov. Produsele returnate trebuie sa se prezinte in starea lor originala, fara deteriorari si urme de uzura, in ambalajul original si insotite de documentele primite conform legii 249/2015.