Service roti

Odata cu schimbarea anotimpurilor, ori din pricina uzurii, autovehiculele vor avea nevoie de o revizie amanuntita a anvelopelor, iar echipa Top Service Roti va sta la dispozitie pentru a va oferi servicii de calitate, respectand standarde stricte. Gama completa de operatiuni pentru service roti cuprinde:

 

Echilibrari dinamice – in cazul dezechilibrarilor dinamice ne ocupam de echilibrarea rotilor, specialistii nostri fiind instruiti in domeniu si utilizand cele mai moderne tehnologii pentru precizie si promptitudine.

 

Indreptare jante – deoarece suprafetele cu denivelari sunt deseori imposibil de evitat, jantele masinii dumneavoastra necesita indreptarea, iar acest proces este unul extrem de rapid pentru ca autoturismul sa revina pe carosabil in timp util.

 

Sudura jante – ne ocupam de cele mai performante operatiuni de sudura a jantelor, indiferent de tipul acestora. Sudura alaturi de serviciile de indreptare garanteaza revenirea la starea initiala a jantelor autoturismului.

 

Presiune azot – daca va doriti sa incetiniti procesul de uzura a anvelopelor va punem la dispozitie serviciul de umflare cu azot pentru a pastra presiunea constanta timp indelungat si pentru a reduce semnificativ consumul de carburant.

 

Pachet complet schimb anvelope in functie de sezon – trecerea de la anotimpul rece la cel cald si invers conduce la necesitatea de a schimba anvelopele pentru ca acestea sa fie adaptate conditiilor meteo, iar dumneavoastra sa puteti conduce in conditii optime.

 

Este important sa inspectati in mod corespunzator anvelopele si sa obtineti ajutor specializat. La Top Service Roti beneficiati de tehnicieni certificati si de cele mai moderne echipamente.

 

Interventia la timp asupra rotilor previne eventualele urme de deteriorare a anvelopelor si ajuta la mentinerea presiunii aerului la nivelul si la standardele rigide impuse de producator.

 

Pentru ca rotile autoturismului dumneavoastra sa fie pe maini bune contactati-ne folosind formularul de contact de pe site, ori printr-un simplu apel telefonic pentru a programa o vizita.