Spalatorie auto

Servicii complete de spalatorie auto

 

Spalat exterior

Prima etapa consta in inmuierea urmelor de murdarie de pe caroserie cu un jet puternic de apa. A doua etapa presupune aplicarea unui detergent auto special, care va ajuta la indepartarea tuturor urmelor de pe caroserie. A treia etapa presupune clatirea caroseriei cu un jet puternic de apa. Ultima etapa consta in stergerea cu ajutorul unor lavete din microfibra a caroseriei, geamurilor pe exterior, pragurilor si oglinzilor exterioare.

 

Spalat interior

Prima etapa consta in aspirarea interiorului autovehiculului. A doua etapa consta in indepartarea prafului cu ajutorului unei lavete din microfibra si a unei solutii speciale pentru praf. A treia etapa consta in curatarea si lustruirea bordului si a fetelor usilor. A patra etapa presupune curatarea geamurilor pe interior si curatarea oglinzii retrovizoare. Ultima etapa consta in odorizarea masinii.

 

Ceara – pentru a avea o masina stralucitoare si o pelicula protectoare ce sigileaza microfisurile existente, lustruim masina cu ceara lichida sau cu ceara solida, in functie de preferinte.

 

Degresare jante – cu ajutorul unei solutii speciale concentrate, degresam jantele fara obiecte abrazive. Astfel, redam stralucirea si aspectul original al jantelor in doar cateva minute.

 

Degresare caroserie – pentru a indeparta in profunzime depunerile care ataca si deterioreaza caroseria si pentru a ii reda culoarea initiala, folosim o solutie speciala concentrata care actioneaza in doar cateva minute.

 

Solutie insecte – cu ajutorul unei solutii profesionale, indepartam de pe caroserie materiile organice, precum insectele, care se depun in timpul utilizarii masinii la viteze mari. Neindepartate la timp, insectele lipite pe caroserie vor produce un aspect matuit al lacului de pe masina.

 

Indepartare par de animale – parul de animale poate ramane lipit adanc in tesaturile scaunelor sau ale covoraselor. Cu ajutorul unui aspirator dotat cu peri speciali, vom indeparta in profunzime parul animalelor de companie din interiorul masinii.

 

Curatat tapiterie – folosim un aspirator special cu injectie – extractie si un detergent specific pentru tipul de tesatura pentru a va oferi o masina igienizata in profunzime in cel mai scurt timp.

 

Tratament piele – folosim o solutie speciala cu hidratant si PH neutru care protejeaza pielea de razele UV si de caldura pentru a nu se fisura, exfolia sau deteriora. Totodata, tratamentul special va reda stralucirea pielii si va capata un miros frumos.

 

La TopServiceRoti nu trebuie sa va mai faceti griji in privinta cozilor interminabile de asteptare. Suntem o echipa numeroasa, care lucreaza la capacitate maxima si intr-un timp scurt pentru a putea oferi clientilor pe langa servicii profesionale, un TIMP REDUS de asteptare.