Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.topserviceroti.ro.

Vizitarea sau folosirea (cumpararea de produse) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site (denumita in continuare Utilizator) confirma ca a citit si a acceptat in totalitate termenii si conditiile. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. www.topserviceroti.ro este un site proiectat, intretinut si administrat de S.C. GGARAGE RIZEA SRL persoana juridica romana infiintata legal in anul 2017 si avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare  RO37270330; Registrul Comertului JJ23/1210/2017. S.C. GGARAGE RIZEA SRL isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile.

 

 1. Drepturile de autor

 

Tot continutul site-ului www.topserviceroti.ro este proiectat de S.C. GGARAGE RIZEA SRL, aceasta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice, scripturi, programe si alte date. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia in vigoare privind drepturile de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Pentru raportari legate de incalcarea drepturilor de autor sesizate pe site va rugam sa folositi urmatoarea adresa de e-mail: contact@topserviceroti.ro.

 

 1. Licenta de acces pe site

 

S.C. GGARAGE RIZEA SRL ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul www.topserviceroti.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat cele de tip cache), sau modificarea acestora exceptant situatiile in care S.C. GGARAGE RIZEA SRL declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul si nicio alta parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii cu scop comercial fara consimtamantul scris al S.C. GGARAGE RIZEA SRL si poate interzice accesul pe site al oricarei persoane fara a avea obligatia de a motiva aceasta decizie.

 

 1. Descrierea produselor

 

Site-ul foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale. www.topserviceroti.ro nu garanteaza acuratetea in totalitate a informatiilor si nu poate fi tras la raspundere daca descrierea nu este completa, iar pozele au caracter de prezentare.

 

 1. Preturile

 

Pretul final este cel care a fost confirmat odata cu finalizarea comenzii. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, utilizatorul va fi contactat pentru a confirma pretul real. In cazul in care utilizatorul nu poate fi contactat sau renunta la achizitionarea produsului cu noul pret, S.C. GGARAGE RIZEA SRL are dreptul de a anula comanda, restituind in totatlitate suma platita in avans atunci cand este cazul.

 

S.C. GGARAGE RIZEA SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile comercializate.

 

 1. Livrarea

 

Pentru informatii legate despre livrarea comenzilor va rugam sa accesati acest link.

 

 1. Taxe suplimentare

 

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. S.C. GGARAGE RIZEA SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

 

 1. Garantii

 

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului impreuna cu accesoriile aferente, factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsul sau produsele ajung neinsotite de aceste documente, acestea pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

 

Toate produsele beneficiaza prin lege de garantia de conformitate pentru o perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.

 

 1. Conditii de returnare

 

Conform ordonantei nr. 34 din 2014 consumatorul are dreptul de a renunta la cumparare in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului.

 

Produsele cumparate de la sediul nostru, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta si prin urmare nu pot fi returnate.

 

Produsele comandate online si ridicate de la sediu fizic pot fi returnate intrucat a fost incheiat un contract la distanta.

 

 1. Termen de returnare

 

Pentru a-ti exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informezi cu privire la decizia de a te retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail inainte de expirarea perioadei de retragere. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat; folosirea lui nu este insa obligatorie.

 

Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari cauzate de utilizarea lor si daca sunt insotite de documentele primite conform legii 249/2015.

 

Taxele pentru transportul produselor returnate sunt suportate de cumparator, atat in cazul returului definitiv, cat si in cazul schimbului de produse.

 

 1. Conditiile legale

 

Site-ul www.topserviceroti.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

 

 1. Dispute si conflicte

 

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin cu persoana care s-a ocupat de comanda dvs., puteti lua legatura cu noi pentru o conciliere interna gratuita la adresa de e-mail contact@topserviceroti.ro.

 

Orice conflict aparut intre www.topserviceroti.ro si clienti, se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

 1. Dispozitii finale

 

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 

Informații importante despre dreptul consumatorului de retragere, pe baza Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si modificarile si completarile ulterioare.